اخبار تاپ

خبرهای نو

اخبار تاپ

خبرهای نو

نکات مهم و قابل توجه در تعویض باتری موبایل کدام اند؟

 همانطور که اطلاع دارید باتری یکی از مهم ترین قطعات گوشی های همراه به شمار می رود که به دلیل افزایش تعداد شارژ و دشاژ شدن به مرور زمان با کاهش کیفیت به مقدار قابل توجهی رو به رو می شود.  کاهش کیفیت عملکرد باتری باتری موبایل می تواند تاثیر بسیار منفی را در عملکرد و سلامت گوشی بگذارد و در بسیاری از موارد برای جلوگیری از وارد آمدن آسیب های جدی به برد و اسکرین گوشی ها، خرید باتری اصل فونی شاپ توصیه می شود. ما در این مقاله به برسی کامل مهم ترین نکات قابل توجه در تویض باتری  گوشی همراه از برند های مختلف خواهیم پرداخت، پس با ما همراه باشید و پاسخ سوال های رایج خود را در این باره دریافت کنید.

 

بسیاری از افراد از محدود بودن ظرفیت باتری های گوشی مطلع نیستند و نمی دانند که یک باتری مرغوب حداکثر مدت زمان 3 سال را می تواند شارژدهی مناسبی داشته باشد و پس از گذشت مدت زمان مشخص شده، باتری به مرور توانایی نگهداری شارژ را ندارد و با سرعت بسیار بالایی شارژ کم می شود.  با توجه به نیاز افراد به تعویض باتری در این مقاله به تمامی نکات مهم هنگام خرید باتری اصل فونی شاپ می پردازیم، با ما همراه باشید.

بهترین زمان جهت تعویض باتری و خرید باتری اصل فونی شاپ چه زمانی است؟

 قبل از این که به بررسی نکات مهم و حائز اهمیت در خرید و تعویض باتری گوشی های همراه بپردازیم، بهتر است یک توضیح مختصر در ارتباط با مناسب ترین و بهترین مان برای تعویض باتری بپردازیم تا مفاهیمی که در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم را بهتر درک کرده و بتوانید با استفاده از آن ها تشخیص دهید که چه زمانی جهت تعویض بارتری گوشی خود مناسب خواهد بود.

هنگامی که یک باتری ضعیف می شود و یا در اصطلاح دیگر سالم نیست یکسری از مشکلا رایج را در عملکرد گوشی و نگهداری شارژ پیدا می کند که رایج ترین آن ها، کاهش ظرفیت شارژ و کاهش توان نگهدار آن در زمان طولانی است. با توجه به اطلاعات مرتبطی که در این باره در وبسایت معتبر فونی شاپ منتشر شده است بهترین و مناسب ترین مان جهت تعویض باتری گوشی های همراه همان زمانی است که  باتری گوشی نمی تواند شارژدهی مناسبی داشته باشد. نکته ای که در این باره حائز اهمیت است و باید مورد توجه قرار گرفته شود این است که نوع استفاده ی شما از گوشی نیز حائز اهمیت بوده و می تواند تاثیرات بسیار زیاد و مستقیمی را در سلامت باتری گوشی و یا آسیب رساندن به آن داشته باشد.

 

برای مثال استفاده از گوشی همراه به صورت مداوم و یا اجرا کردن برنامه ها و بازی های سنگین با گرفیک بالا تاثیر بسیار زیادی را در افزایش سرعت مصرف باتری دارد به همین دلیل باید این موارد را هنگام بررسی سالم بودن باتری گوشی خود مد نظر داشته باشید.

 

 اما به طور معمول و در استفاده های  عادی یک باتری سالم توانایی نگه داری شارژ را به مدت زمان 12 ساعت دارد البته هنگامی که سطح شارژ باتری تکمیل باشد. . اگر به هر دلیلی بیش از اندازه از باتری گوشی استفاده شود و از برنامه هایی همانند بلوتوث، وای فای و... نیز استفاده شود امکان دارد مدت زمان نگهداری به 8 ساعت نیز کاهش پیدا کند که این موضوع نیز بسیار طبیعی است.

مهم ترین نکات قابل توجه در تعویض باتری گوشی همراه

 همانطور که اطلاع دارید در کشور ما  در تمامی بازار های فروش قطعات موبایل، قطعات داخلی و خارجی وجود دارد و شما باید با توجه به نکات مهم و حائز اهمیتی در جهت تعویض باتری گوشی خود اقدام کنید.   مهم ترین نکات در تعویض باتری گوشی همراه عبارت اند از:

از اصل بودن باتری اطمینان پیدا کنید

همانطور که اطلاع دارید استفاده کردن از باتری ارجینال نباشد می‌تواند قطعات داخلی گوشی را تحت تاثیر قرار داده و کار قطعات و سخت افزارهای داخل گوشی را تحت تاثیر قرار دهد به همین دلیل قبل از خریداری باتری بهتر است از اورجینال یا همان اصل بودن باتری اطمینان حاصل کنید. امروزه در بازارهای گوشی کشور قطعات جانبی گوشی و باتری ها از تمامی نوع های داخلی و خارجی وجود دارد و شما باید توانایی تشخیص اصل و یا تقلبی بودن باتری را داشته باشید تا بتوانید نتیجه مطلوبی را از خرید و تعویض باتری گوشی همراه خود دریافت کنید.

 مشا می توانید برای خریداری باتری اصل فونی شاپ از روش های شرح داده شده جهت تشخیص باتری اصل از نوع تقلبی استفاده کنید. روش های زیادی برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن باتری گوشی همراه وجود دارد که از رایج ترین آنها می توان به وزن پایین باتری گوشی های تقلبی نصب باتری اصل سوکت مرغوب و قرار گرفته شده در مکان درست و غیره اشاره کرد. توجه داشته باشد که این مرحله از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا شما باید باتری اورجینال را تهیه کنید و پس از آن به تعمیر کار حرفه ای و ماهر جهت انجام مراحل تعویض مراجعه کنید.

 

 کمک گرفتن از تعمیرکار حرفه ای و ماهر

 یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام خرید باتری گوشی همراه باید مورد توجه قرار گرفته شود از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است این است که دسترسی به تعمیرکار ماهر و با تجربه داشته باشید، زیرا حتی اگر باتری اصل را خریداری کرده باشید و توسط تعمیرکار غیر حرفه ای تعویض شود امکان به وجود آمدن آسیب های بیشتر در گوشی همراه و ضررهای مالی وجود دارد پس بهتر است برای تعویض باتری از تعمیرکار ماهر و با تجربه در این زمینه کمک بگیرید.

 

مدت زمان مورد نیاز جهت تعویض باتری گوشی همراه چه مقدار است؟

افراد بسیاری هستند که با وجود اطلاع داشتن از آسیب هایی که باتری که سالم نیست به گوشی وارد می کند، وقت کافی برای خریداری باتری و تعویض آن ندارند به همین دلیل همواره با سوال هایی همانند چه مدت زمان جهت تعویض باتری گوشی همراه مورد نیاز است روبرو می شوند.

 اگر بخواهیم موضوع را به بیان کاملاً ساده و قابل فهم شرح دهیم باید بگوییم که مدت زمان مورد نیاز جهت تعویض باتری موبایل به مقدار زیادی به نوع گوشی و مدل آن بستگی دارد اما به طور معمول مدت زمانی که جهت تعویض باتری گوشی همراه توسط یک تعمیر کار کاملاً حرفه ای و ماهر مورد نیاز است برابر با 2 ساعت یا 120 دقیقه است و به طور معمول تعمیرکاران حرفه ای چنین زمانی را برای تعویض باتری به مشتریان خود اعلام می‌کنند.

https://fonishop.com/

رئیس سازمان بورس در جمع خبرنگاران: سود سهام عدالت ۴۰۰ هزار تومانی به حساب چه کسانی واریز می‌شود؟

رئیس سازمان بورس در خصوص سود سهام عدالت افرادی که یک میلیون تومان سهم دارند؟ گفت: برای آنان دو برابر۲۰۰ هزار تومان یعنی تقریبا ۴۰۰ هزار تومان سود پرداخت خواهد شد.

محمد علی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بعد از نشست با مدیران بورسی در جمع خبرنگاران بیان کرد: نتیجه جلسه این بود که همراهی تمام نهادهای مالی برای تقویت و توسعه و رونق بازار لازم است.
 
دهنوی با اشاره به میزان سود سهام عدالت افراد گفت: سود چه برای کسانی که روش مستقیم و چه برای افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند، اگر نفروخته باشند تقریبا ٢٠٠هزار تومان محقق می‌شود و سودی که شرکت‌های سرمایه گذاری تصمیم گرفتند به سهامداران خود بدهند ٢٠٠هزار تومان است.
 
وی درباره توزیع سود سهام عدالت بین سهامداران هم افزود: تقسیم سود توسط شرکت ها به پایان رسیده و شرکت های تقسیم سود را تا پایان سال در وجه سپرده گذاری مرکزی  پرداخت می کنند و آن بخشی از ۲۰۰ هزار تومان که تا پایان سال نهایی شد توزیع خواهد شود.

رئیس سازمان بورس گفت: شماره حساب افراد با توجه به مباحث سجام در اختیار است و از طریق سپرده گذاری مرکزی واریز می شود و با توجه به اطلاعات در سجام می فهمیم که هر شخص چه میزان سهام دارد و از طرف شرکت سپرده گذاری مرکزی پرداخت می شود.

وی افزود: اگر شرکت های سپرده گذاری همکاری نکنند ممکن است بخشی از واریز به آن طرف سال موکول شود.

رئیس سازمان بورس در خصوص سود سهام عدالت افرادی که یک میلیون تومان سهم دارند؟ گفت:  برای آنان دو برابر۲۰۰ هزار تومان یعنی تقریبا 400 هزار تومان سود پرداخت خواهد شد.

وی گفت: مکانیزم اوراق تبعی یک مکانیزم بیمه سهم است که اگر شما یک نماد را بخرید با توجه به شرایطی که گفته می شود اوراق تبعی داده می شود و تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۱ صورت می گیرد.

انتهای پیام/

عوارض مصرف بی‌رویه آنتی بیوتیک که می‌تواند خطرناک باشد

آنتی بیوتیک‌ها برای درمان برخی عفونت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند که گاهی مصرف بی‌رویه آن‌ها می‌تواند خطرساز باشد.

مقاومت آنتی بیوتیکی به شرایطی گفته می‌شود که به دلیل استفاده بی‌رویه از آنتی بیوتیک‌ها به عنوان وسیله‌ای برای رهایی از درد ایجاد می‌شود.

آنتی بیوتیک‌ها فقط برای درمان عفونت‌های خاص ناشی از باکتری‌هایی که منجر به بیماری‌های جدی می‌شوند یا بیمارانی که در معرض خطر ابتلا به عفونت هستند، مصرف می‌شوند. استفاده از آن‌ها برای درمان آنفلوآنزا یا علائم ویروسی نه تنها احساس بهتری در شما ایجاد نخواهد کرد بلکه در واقع می‌تواند عوارضی مانند جوش، سرگیجه، حالت تهوع، اسهال و عفونت‌های قارچی (کاندیدیازیس) ایجاد کند.

بر اساس توصیه مرکز پیشگیری از بیماری‌های عفونی آمریکا استفاده از آنتی بیوتیک باید تنها در شرایط خاصی از قبیل گلودرد ناشی از باکتری‌ها، سیاه سرفه ناشی از باکتری‌ها، عفونت‌های دستگاه ادراری، سینوزیتی که با گذشت زمان بهبود نمی‌یابد یا بدتر می‌شود، عفونت گوش میانی، برونشیت، سرماخوردگی، گلو درد، آنفلوآنزا انجام شود. 

هنگام مصرف آنتی بیوتیک، مهم است که درمان را قبل از مدت مشخص شده توسط پزشک متوقف نکنید، زیرا این امر می‌تواند باعث عفونت مجدد شود.


فوق تخصص بیماری‌های عفونی: خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی/ برای مراجعه به پزشک منتظر بروز علائم عجیب‌وغریب نباشید

ابراهیم‌زاده گفت: خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی است و نباید برای مراجعه به پزشک منتظر بروز علائم عجیب و غریب باشید.

محسن ابراهیم‌زاده فوق تخصص بیماری‌های عفونی با حضور در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی است، گفت: با توجه به اینکه این ویروس در حال تکثیر است و هر ویروسی که مرتبا در حال تکثیر است در حال جهش‌های متوالی است، لذا بیماران با علائم متفاوتی به ما مراجعه کنند.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه در کرونای قبلی دو فاز مستقل ویروسی و التهابی داشتیم، اظهار کرد: اما در ویروس جهش‌یافته این دو فاز در هم ادغام شده و همزمان با تکثیر ویروس فاز التهابی هم شکل گرفته و ضربه‌های خودش را می‌زند، لذا بیماری که دو شب قبل با حال عمومی خوب دیده بودیم بعد از ۴۸ ساعت با درگیری مواجه می‌شود چیزی که اصلا انتظار نداشتیم در این مرحله ببینیم.

او همچنین عنوان کرد: این ویروس به دلیل چسبندگی زیاد مسری‌تر است، بیماری داشتم که با یک سوار اتوبوس شدن شب علائمش ظاهر شده و دو شب بعد هم ریه درگیر و در بخش مراقبت‌‍‌های ویژه هم بستری شده، یا فردی که با مترو به بازار رفته و فردای آن روز تب و لرز گرفته، لذا افراد خستگی، بی‌حالی و ضعف را جدی بگیرند، چون اولین علامت به ویژه در کرونای انگلیسی است و منتظر علائم عجیب و غریب دیگری نباشند.

ابراهیم‌زاده با تأکید بر اینکه هر چه فرد زودتر مراجعه کند و ما زودتر و به موقع‌تر از ابزار‌ها و دارو‌ها استفاده کنیم موفق‌تر هستیم، یادآوری کرد: نباید زمان طلایی درمان را از دست داد، منتظر کاهش اکسیژن خون و تب و لرز نباشید، به ویژه جوانان، چون رزرو ریه‌شان زیاد است ممکن است در مراحل اولیه درگیری ریه خودش را نشان ندهد مثل اتفاقی که برای فوتبالیست‌های عزیزمان افتاد و علائم و درگیری ریه دیر خودش را نشان داد.

داروی جدیدی برای درمان کرونای انگلیسی نداریم

فوق تخصص بیماری‌های عفونی در ادامه تصریح کرد: ما داروی جدیدی برای درمان کرونای انگلیسی نداریم و در این مورد هم فقط به اقدامات حمایتی‌مان تکیه می‌کنیم، این اقدامات مهمترین اصل درمان است یعنی اینکه جلو برویم تا ببینیم بیمار چه علائمی پیدا می‌کند و از عهده آن نواقصی که در ارگان‌های مختلف ایجاد می‌شود به موقع برآییم.

او همچنین توضیح داد: مثلا کسی که وارد بخش مراقبت‌های ویژه می‌شود ما باید با روش‌های غیر تهاجمی اکسیژن خون او را بالای ۹۰ نگه داریم، هر چه به سمت لوله‌گذاری و تهویه مکانیکی پیش برویم احتمال اینکه بتوانیم این فرد را از زیر دستگاه درآوریم کمتر است، لذا در پروتکل‌های جدید هم توصیه شده تا آنجا که ممکن است بیماران را لوله‌گذاری نکنیم و از روش‌هایی مثل «ان آی وی» یعنی ماسک‌هایی که با فشار اکسیژن‌رسانی می‌کنند استفاده شود که البته این هم بسیار سخت است، چون این فشار هوا به همه اندام‌ها وارد می‌شود.

ابراهیم‌زاده در پایان گفت: البته در اثر این فشار اکسیژن ممکن است ریه دچار حبابچه‌های هوایی شود و من مواردی داشتم که بعد از چند ماه وقتی سی تی می‌گیریم ظرفیت ریه کم شده و حالت‌هایی شبیه تاول یا بادکنک‌های کوچکی در ریه بیمار ایجاد شده که در اثر همان اکسیژن‌تراپی است که البته در شرایط بحرانی قطعا باید از آن‌ها استفاده شود، به همین دلیل است که فقط پیشگیری حرف اول را می‌زند.

انتهای پیام /