اخبار تاپ

خبرهای نو

اخبار تاپ

خبرهای نو

دوربین مداربسته چیست و چه انواعی دارد؟


هرکسی که به دنبال افزایش امنیت خانه و محل کسب و کار خود است باید قبل از هر چیز به فکر خرید دوربین مداربسته باشد.

این دوربین ها در شکل ها و قیمت های مختلف در دسترس مشتریان قرار می گیرند و امروزه یکی از موثرترین راه حل ها برای ایمن سازی فضا یا نجات جان انسان ها محسوب می شوند. اما این دوربین رده بالا سوالات زیادی را در مورد عملکرد کلی آن ایجاد می کند. خبر خوب این است که برای یافتن پاسخ سوالات خود به مکان مناسبی آمده اید. در ادامه بخوانید تا بدانید دوربین مدار بسته چیست و سپس کاربردها، مزایا و انواع آن را بررسی کنید.

دوربین مداربسته چیست و چه اهمیتی دارد؟خدمات دوربین مداربسته تهران را از ما بگیرید.


کاربرد اصلی دوربین مداربسته حفظ امنیت مالی و جانی است، این روزها از دوربین های مداربسته در بسیاری از مشاغل، رستوران ها، مدارس، بانک ها و منازل استفاده می شود. در واقع با نصب این دوربین ها می توانید کارهای زیر را با هم انجام دهید: جلوگیری از فعالیت مجرمانه و کمک به شناسایی افرادی که مرتکب اعمال مجرمانه شده اند.

زمانی که دوربین های مدار بسته برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفتند، عمدتاً برای نظارت بر رویدادهای زنده استفاده می شدند. اما خیلی زود این فناوری تصویر دیگری گرفت و منجر به ظهور دستگاه های ضبط تصویر شد. به طور مشابه، دوربین‌های مداربسته امروزی به دو صورت استفاده می‌شوند: نظارت زنده و بی‌درنگ رویداد، و آرشیو ویدیویی برای بررسی در زمان بعدی.

انواع دوربین های مداربسته چیست؟

حالا که فهمیدیم دوربین مدار بسته چیست، آیا می خواهید بدانید که این دوربین ها چگونه کار می کنند؟ برای پاسخ به این سوال مهم باید بدانید که دوربین های امنیتی معمولا به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شوند. در زیر با تفاوت این دو آشنا خواهید شد.

دوربین آنالوگ

هم در دوربین های آنالوگ و هم در دوربین های سنتی، دوربین مداربسته به یک سیستم ضبط ویدئوی دیجیتال (DVR) متصل می شود. دستگاه DVR وظیفه دریافت، ذخیره و فشرده سازی داده ها بر روی هارد دیسک را بر عهده دارد و به همین دلیل مزایای زیادی دارد زیرا می توانیم تصاویر ضبط شده را در هر زمانی تماشا کنیم.

دوربین دیجیتال یا شبکه

دوربین های دیجیتال یا «پروتکل اینترنت (IP)» نسخه مدرن تری از سیستم های مداربسته هستند. اگر دوربین های دیجیتال را انتخاب کنید، باید هزینه بیشتری برای آنها بپردازید، اما مزایای بیشتری خواهید داشت. عملکرد کلی دوربین های دیجیتال با دوربین های آنالوگ تفاوتی ندارد، به جز اینکه به جای ضبط کننده DVR از سیستم "ضبط ویدئو شبکه (NVR)" استفاده می کنیم.

به این ترتیب، رویه های امنیتی شکل مستقیم تری به خود می گیرند، زیرا دوربین نقش DVR را نیز بازی می کند. از طرفی می توانیم تصاویر را از طریق اتصال به اینترنت رصد کنیم و در مواقع اضطراری از طریق گوشی هوشمند اعلان دریافت کنیم.

رایج ترین موارد استفاده از دوربین های مدار بسته چیست؟

دوربین های مداربسته قدیمی نه تنها با وضوح پایین ارائه می شدند و تصاویر سیاه و سفید را ثبت می کردند، بلکه فاقد تعامل هستند. اما دوربین های امروزی تصاویری رنگارنگ و زنده ثبت می کنند و در پیشرفته ترین مدل ها می توان انتظار ویژگی های اضافی مانند زوم روی تصویر یا جستجوی اشیا و افراد از طریق سنسورهای مختلف را داشت. ما همچنین دوربین های مداربسته مکالمه ای داریم که به بیننده اجازه می دهد با اطرافیان دوربین صحبت کند. برخی از کاربردها سیستم های دوربین مدار بسته هستند

امروز می توانیم موارد زیر را بگوییم:

حفظ محیط بسته و باز

نظارت بر زندانیان یا بیماران خطرناک در زندان ها و مراکز درمانی

مراقب ترافیک باشید

نظارت بر مکان هایی که برای زندگی انسان خطرناک است، مانند محیط های صنعتی سمی یا رادیواکتیو

ایجاد آرشیو ویدیویی در مکان هایی که نیاز به حفاظت مداوم دارند، مانند جواهرات فروشی ها، بانک ها و فرودگاه ها، از سوی دیگر، دوربین های مداربسته به طور گسترده ای توسط اشخاص حقوقی برای نظارت بر ترافیک شهری و صدور جریمه های خودکار یا کنترل مناطق با نرخ جرم بالا استفاده می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد